torstai 9. helmikuuta 2012

Kotor love

Hei ihmiset!
Ihan nopea päivitys tähän väliin, sillä löysin vihdoin vahingossa Kotorin Xbox version! Pakkohan se oli ostaa, sillä Star Warsit ovat lähellä sydäntä ja ihastuin kotoriin jo pc:llä kokeillessani. Harmikseni joudun jälleen myöntämään, etten ole pc pelaaja alkuunkaan. Samat pelit pc:llä tai boxilla pelattuna ovat minulle aivan erilaisia, pc:n naputtelu ei tunnu tallentuvan omaan kovalevyyni millään. Siispä olen iki onnellinen saadessani vihdoin pelata kotoria eteenpäin  mukavasti isolta tv ruudulta ohjain kädessäni. Taivas on laskeutunut olohuoneeseemme.
Aloitin pelin female scoutilla  ja meinaisin erikoistua kivääreihin ase puolella. Muuten en ole vielä päättänyt hahmon kehitystä pidemmälle, katson mihin juoni vie.

Meinasin kuolla pystyyn kun Kotor mörpistä tuli tieto. Näin tietenkin ensin vain trailerin joka on aivan uskomattoman upea. Sitten tajuan, että kyseessä on nettipeli. Hengitys lakkaa ja lähes itken. Koska tulee uusi upea kotor boxille? Miksi kaikki hieno tapahtuu tietokoneella ja miksi olen tällainen pc-gremlin? Joku selvästi vihaa minua.

No, onneksi minulla on nyt joksikin aikaa tekemistä uuden ostokseni kanssa, vaikka jäänkin odottamaan uutta Star Wars aiheista rpg:tä konsolille. Onneksi meiltä löytyy Star Wars rope kirja, ainahan voin pyytää peluuttaja-miestäni vetämään minulle eeppisen kotor aiheisen pelin soolona.
Kerron Kotor kokemuksistani lisää myöhemmin, nyt kuunnelkaamme hieno kappale, Star Wars Cantina.

6 kommenttia:

Sande kirjoitti...

LucasArtsilla ollaan epämääräisten huhujen mukaan kyhäänässä "open world rpg titleä", ja tietäen mitä ip:tä LucasArtsilla on, voisi hyvällä syyllä olettaa että siellä puuhastellaan jotain kivaa.

Ottaisin sellaisen Skyrimin tyyliin väsätyn hiekkalaatikko-SW-ropen. Kiitti. Avaruusaluksia kans, joita voi kehitellä ja kustomoida. Kiitti taas.

Se vähän himmentää jutun hohtoa, että projektiin on kiinnitetty Far Cry 2:n pääsuunnittelija, mikä ei ko. pelin pelanneille lupaa pelkkää mannaa taivaasta. Mutta aina sopii toivoa.

Kopio kirjoitti...

Luit ajatukseni! Juuri tuollaista olen toivonut jo pitkään! Voi hitto, toivottavasti sellainen tulis, olisi mieletön. Hmm. far cryta lähinnä olen katsellut. graffat ja maailma ihan kivat. Josko häneltä irtoais hyiä ideoita tai ainakin delegoisi tärkeimmät hommat hyville tekijöille... Tätä odotellessa!

Mikko kirjoitti...

en nyt varsinaisesti tuota kotoria kommentoi, mutta star wars -fanitusta kylläkin. löysin eilen kirpputorilta x-wing collector series -kokoelman jee! :)

Sande kirjoitti...

Niin no, pääsuunnittelijan titteli ja puheet ei välttämättä meinaa mitään, jos pelin tuottajapuoli sanoo että "kyllä me nyt vaan halutaan ne ikuisesti respawnaavat tarkistuspisteet sadan metrin välein siihen peliin että ei lopu tappaminen kesken!" Ja aina kannattaa toivoa, pessimisti pettyy joka tapauksessa.

StaWasta puheen ollen, Force Unleashedia jaksaa oudosti pelata vaikka se onkin vähän tökeröä kamaa. Etenkin alku, kun saa pyyhältää Vaderilla viitta hulmuten ja tehdä tyylikkäitä hyppyjä ja pätkiä lasermiekkaa muistuttavalla valopesismailalla wookieita turpaan.

Kopio kirjoitti...

Juu täytyy toivoa parasta, tulisipa hieno pitkäikäinen peli:)
Tuota unleashedia en ole hankkinutkaan (vielä) rpg puoli kun on enemmän omaa alaa, mutta kyllähän tuon jostain alelaarista voisi mukaansa ottaa, wiille voisi olla aika hupaisa.

Kopio kirjoitti...

Ohoh, kuulostaa hyvältä! kirppiksiltä itse en useinkaan uskalla mitään ostaa kun pelkään levyjen puolesta.