perjantai 2. maaliskuuta 2012

Saints Row 3, ja elämä on halpaa.

Hei kaikki!
Lähdetään lyhyesti liikkeelle siitä, että tuli hankittua Saints row 3


En ole pelannut aikaisempia pelejä joten kaikki on ihanan uutta! Tokihan GTA sarja on todella samanlainen, itse en ole kuitenkaan koskaan pelannut GTA pelejä läpi vaan pikemminkin olen hipsinyt mieheni save-pisteelle ja ryhtynyt riehumaan singolla ja rälläämään moottoripyörällä. Se on tautisen hauskaa ja Saints Row vie koko komeuden vielä pidemmälle väkivallan ja älyttömyyden kaupungissa.

Aseesta käy vaikkapa jättimäinen d... No mutta onhan teillä silmät päässä.
 Saints Row:ssa hahmon tekeminen on hauskaa. Voit valita sukupuolen ja "rodun", ihon värin (normaalista esim. siniseen), kehon rakenteen ja lisäksi paljon yksityiskohtia, mustia silmiä, arpia, parta, meikki, tukka... Myöhemmin pelissä pääset myös hankkimaan tatuointeja ja ostamaan vaatteita. Ja jos hahmon luonnissa jokin meni vikaan, voit myös käydä plastikkakirurgilla korjaamassa mokat.

Vaatteita ja hahmoja voi latailla myös netin kautta.
Tämä on erittäin passeli peli nollaamista ja hauskanpitoa ajatellen, varsinkin jos GTA:n tyyli miellyttää. Saints Row 3 poikkeaa mielestäni GTA:sta eniten hahmon tekemisessä, huumorin älyttömyyden ylilyönneissä, ajamisen helppoudessa ja god forgive me, mielestäni npc-hahmot ovat siistimpiä ja syvempiä. Ei pidä myöskään jättää huomiotta lukuisia minipelejä jotka ovat sekä viihdyttäviä, että pelin kannalta hyödyllisiä sillä niitä pelaamalla saa respect-pisteitä ja rahaa.
Se mistä en pidä, on rahan ja expan samaistaminen. Mielestäni käteisvarat ja kokemuspisteet saisivat olla erillään, rahalla taitojen ostaminen tuntuu luonnottomalta.
Olen kuitenkin pelannut vasta muutamia tunteja kyseistä peliä joten en ala kehumaan tai avautumaan tällä kertaa enempää. Kannatan kuitenkin suuresti pelin hankkimista sillä se on jos mitä, niin loistava casual-peli.

Viikonloppuja!

4 kommenttia:

Sande kirjoitti...

Tää oli halvennuksessa Steamissa, 50%. Taitaa olla muuten vieläkin. Rokottaa 24,99. Oiskohan tää hyvä. Oiskohan?

SR2 oli silleen muistaakseni ihan ok, tosin sen engineä ei oltu kovin hyvin optimoitu PS3:lle eli pyki vähän raskaasti.

Kopio kirjoitti...

Ehdotomasti kannattaa hankkia! pelasin juuri läpi ja on todella hauska, itse tosiaan boxilla pelaan ja siihen ainakin sopii loistavasti. Hyvä ostos.

Jonas kirjoitti...

Tuossa pelissä on hoidettu ihailtavasti tuo hiekkalaatikkopuoli, tulee vieläkin loppuseivi ladattua silloin tällöin ihan sen vuoksi että yleinen tötöily on niin perin juurin viehättävää siinä.

Kopio kirjoitti...

ihan totta! loistavaa sekoilua ja hyvin toteutettu :)