torstai 27. lokakuuta 2011

Level 1

Hei.
Olen 22 vuotias nuori nainen ja olen harrastanut erillaisia pelejä jo vuosien ajan. Lapsena pelatut sega megadrive ja äidin vanha Donkey Kong taskupeli alustivat kiinnostusta joka heräsi pelejä kohtaan voimakkaasti varhaisteininä. Lainasin kirjastosta jo 5-6 luokkalaisena Keskimaa roolipelikirjan vaikken siitä juurikaan mitään tuolloin tajunnut. Olen pelannut roolipelejä pian kymmenen vuotta ja konsolipelejä vaihtelevalla aktiivisuudella melkolailla aina. En halua väittää että olisin kaiken kokenut roolipelaaja tai että olisin pelannut kaikki mahdolliset mainittavan arvoiset pelit vaikeimmalla ( tai ylipäätään) läpi. Olen kuitenkin pelannut paljon pelejä jotka ovat kolahtaneet itselleni, olkoonkin niin ettei näihin peleihin välttämättä kuulu kaikki kehutuimmat Splinter cellit ja Devil may cry:t.
En aio myöskään väittää, että olisin loistava kirjoittaja tai etten koskaan tee typoja tai kielioppivirheitä sillä teenhän minä. Joten vaikka en kuulu niihin joilla on kaikesta kaikki mahdollinen tieto ja pätemishalu, päätin että nyt olisi sopiva aika kokeilla peliaiheisen blogin kirjoittamista.


6 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Onnea uudelle blogille!

Kopio kirjoitti...

Sopiiko sinun blogia laittaa linkkiluettelooni? :)

Unknown kirjoitti...

Toki voit laittaa, jos haluat. Lisäsin jo tän tuonne mun laudalle blogrolliin.

Fontti on kyllä aika karsea lukea :(

Kopio kirjoitti...

Hmm ei auta kun tsekata muita fontteja.. *selaa*

Tsenna kirjoitti...

Blogillasi on todella mainio idea, jatkahan hommaa samalla innolla! Tsemppiä!

Jos toiveita saa esittää (hah), niin oletko tutustunut Assassin's Creed peleihin?
Olisi mukava nähdä jonkun muunkin naispuoleisen näkökulmaa tähän peliin, muidenkin kuin minun ja parhaan ystäväni... :D

Kopio kirjoitti...

kiitos kommentista tsenna:) Toiveet on tervetulleita, assassins greediä en ole kokonaan saanut pelattua vaikka ihan kiva peli onkin:)