lauantai 29. lokakuuta 2011

Holmes ratkaisee jälleen!

Fthagn!
Sivun linkkien kanssa oli pientä häikkää mutta kiitos avuliaan kommentin sain moisen häiriötekijän korjattua. Vastaisuudessakin otan mielelläni vastaan huomioita sivujen toimivuudesta, itse kun en aina kaikkea huomaa.

Tänään mielessä on ollut aihe Lovecraft! Tilasin nimittäin pari päivää sitten PC:lle Sherlock Holmes: The Awakened pelin. Olen pelannut aiemmin sherlock Holmes vs Jack The Ripperin ja se oli varsin hauska puzzle peli, vaikka hiottavaa siinä toki tuntui olevan, mm. ääninäyttely; se oli paikoin jopa huvittavaa, eikä joidenkin henkilöiden kommentit aina sopineet kohtaukseen, myös ajoittainen tehtävien kompamaisuus ja jopa järjettömyys vaivasi pari kertaa. Peli oli kuitenkin varsin onnistunut kokonaisuus ja pääosin puzzlet oli tehty hyvin ja oivalluksen tunteen saavutti varsinkin haasteellisimmissa tehtävissä. Olisin pelannut mielelläni pidempään ja loppu tuleekin aina liian nopeasti kun tykästyy peliin.
Joten nyt odottelen mahdollisesti jo maanantaina luukusta kolahtavaa Awakenedia innolla, varsinkin kun Holmes pääsee tutkimaan Lovecraftilta tuttuja salaisuuksia ja arvoituksia! Kutkuttavaa. Toivon vain että peli on tehty kunnioittaen Lovecraftin ideoita ja näkemyksiä ja ettei siinä näkyisi hirviöitä paljoa, sillä ainakin kauhu-mestarin teoksissa nämä hirviöt jäävät usein näkymättömiin, kuuluvat tarinoissa ja vaikuttavat maailmaan, mutta eivät esiinny. Ja kun ne joskus esiintyvät ei siitä jää ketään kertomaan, tai ei ainakaan ketään täysijärkistä...Ei kommentteja: