perjantai 9. lokakuuta 2015

Pelaajan kuumeilua

Hei pelikansa!
Olen ollut tämän viikon kuumeen kourissa ja pelannut lähes koko ajan Fallout 3:sta lisäreineen, jotta Jaksaisin odottaa Fallout 4:sta. Vielä kuukauden verran pitäisi pystyä odottamaan ennen kuin pääsee tutkimaan uutta upeaa postapocalyptista diesel/teslapunk maailmaa. Pahimpaan Fallout- kuumeeseen kannattaa käydä katselemassa mitä kaikkea oheismatskua on saatavilla uuden Falloutin omilla sivuilla. Tuon sivun tutkiminen voi tosin joillakin(minulla ainakin) aiheuttaa vain kuumeilun pahenemista. Vaarallista puuhaa. Nähtäväksi jää kuinka hyvin Fallout 4 vastaa odotuksia. Bethesda on kyllä tähän asti onnistunut välttämään pahimmat mokat luomuksissaan(no ainakin niissä joita itse pelaan eniten), mutta tämän pessimistin ajatusmaailmaan kuuluu olla edes hieman varautunut. Liian moni pelikokemus on lässähtänyt turhan suurten(yleensä markkinoinnin aiheuttamien) ennakko-odotusten alle. Bethesda ei ole onneksi alkanut rummuttamaan pelin saapumista liian varhain, tai liian suurella hypetyksellä. Tämä antaa ainakin minulle sellaisen fiiliksen, että saan todennäköisemmin sitä mitä minulle mainostetaan. Toivottavasti niin käy!


Tässä vielä kuva uusimmasta Fallout aiheeseen sopivasta ostoksestani(aika hienoja, eikö?) sekä 7 kiloisesta karvaisesta pelikaveristani, joka on pitänyt sairastavaa pelaajaa ahkerasti lämpimänä. Muistakaa muuten myös käydä kurkkaamassa Steamin viikonloppuvähennykset, siellä on muutama oikein hauska peli(mm. Darkest Dungeon ja Dex) edullisesti hankittavissa! Itse ostin nuo mainitsemani paremmalle puoliskolleni perjantain kunniaksi.
Hyvää viikonloppua ja hyviä pelihetkiä!


4 kommenttia:

Sande kirjoitti...

Kiukkupussit netissä jo itkevät bugien, tyhmän saman pelimoottorin ja sen, että kyseessä ei ole vuoropohjainen isometrinen viritys, perään. Niin ja koska Bethesda, niin "käsis on kumminki ihan huono!"

Minä tyrkytän niille silti rahani. Ha.

Miwwi kirjoitti...

Aloitin itse juuri bloggaamaan omista pelailuistani ja mietin, että minkähän laisia peliblogeja löytyisi muilta, kun olisi kiva käydä kurkistamassa muidenkin juttuja. Ahkeralla googlettamisella löysin blogisi ja vielä kivempi löytää toisen naispelailijan blogi! :) Jäänkin stalkkailemaan blogiasi! :) Paranemisiin ja pian se Fallout jo saapuu! ;)

M454 kirjoitti...

Sinut on "haastettu" http://rollaattori.blogspot.fi/2015/11/liebster-blog-award-koska-kasky-kavi.html

Miwwi kirjoitti...

Heippa taas! Minullakin on sinulle samaista haastetta blogissani! :) http://www.pelilaatikko.blogspot.fi/2015/12/liebster-blog-award.html