perjantai 26. heinäkuuta 2013

Shadowrun tuli takaisin!

Se on palannut vihdoin! Mahtavaa! Shadowrun returns julkaistiin eilen ja vaikka peliä pääsi Suomen aikaan pelaamaan vasta ilta yhdeksän paikkeilla, oli se riittävästi jotta ennen nukkumaan menoa sain maistiaisen viikonlopun ehdottomasta päätähdestä. Edes Ropeconin missaaminen ei hetkauta kun on näin hyvää tekemistä! Tarkempi esittely ja arvio pelistä on tiedossa myöhemmin, jotta saan kerätä pelitunteja hieman lisää ennen kuin avaan sanaisen arkkuni kunnolla. Tähän asti voin kuitenkin sanoa, että Shadowrun returns vaikuttaa nappisuoritukselta; se kunnioittaa vanhaa tyyliä ja tunnelma on mahtava. Hahmon luonti on simppeliä mutta monipuolista, kädestä pitelevää tutoriaalia ei ole (mutta neuvoja on saatavilla tarvittaessa) ja juoni vaikuttaa dystopiseen tulevaisuuteen sopivan perinteiseltä mutta uskon, että erikoisia juonenkäänteitäkin tulee vastaan. Peli löytyy kohtuu hinnalla Steamista eikä latauskaan kovin kauaa kestä joten ei muuta kun pelailemaan!

Ps. Peruuta muutama postaus taaksepäin niin pääset lukemaan ennakko fiilistelyitä pelistä! Ja anteeksi kömpelöstä kännykkä postauksesta, tietokone on jostain syystä jatkuvassa käytössä.

3 kommenttia:

Sande kirjoitti...

Tää on aika kiva. Varsinkin diggaan siitä, että ovat syyhkineet taistelujärjestelmän XCOMista ja musiikit osin vanhan SNES-version tilutuksista. Mmm! Old skool! Ja alussa Jake Armitage tavataan tietenkin ruumishuoneen kylmäkaapista nukkumasta... Tirsk.

Lisäksi noi modaustyökalut vaikuttaa olevan tarpeeksi simppelit siihen, että saa veivata Shadowrunia vastedeskin.

Vaikeustasoa tekis mieli joskus ruuvata ylöspäin, mutta toisaalta vapaan tallennuksen puute estelee...

Kopio kirjoitti...

Itsekin sain hyvät naurut kun Armitage löytyi tutun oloisesta ympäristöstä...:D Musat on kyllä ihan loistavat ja modailuakin vois joskus ajan kanssa tutkia, lisää kaikkee kivaa vaan kehiin!
Tallennus vähän tökkii itsellä kun kesken settiä ei voi lopettaa, ei sillä että onneksi kovin usein taritsisikaan. Kirjoittelen pidemmän postauksen pelistä tässä lähiaikoina :)

Viha kirjoitti...

Hei sul on hyvää läppää täällä mut mul on asiaa vähä toisest asiast, en löydä yhteystietojas ni jos viitsit ni pistä postia tulemaan vaikka mun suuntaan stobex@gmail.com jos viitsit :] kiitti