tiistai 8. marraskuuta 2011

11.11.11

En vaan kestä perjantaihin asti! Skyrim!!! Rahat on säästetty valmiiksi että pääsen heti aamulla ostamaan ja pelaamaan! Katselin eilen mieheni kanssa youtubesta  Skyrim videoita mm. millaisia hahmoja saa tehdä. Ja oi niitähän saa tehdä vaikka minkälaisia! Oblivionin hahmontekosysteemi kalpenee reippaasti tähän nähden! Örkit näyttää vihdoin metahumaneilta eikä shokkivihreiltä satupeikoilta, tälläkertaa voisin vaikka tehdä örkin sillä vihdoin se on juuri sellainen barbaarinen, primitiivinen rotu jona ainakin itse olen orcit aina nähnyt. JA darkelfit on palautettu Morrowindmaisempaan muotoon, nekään ei ole enää typeriä hohtavia sinisiä möllejä. Kaikki haltija rodut näyttää omanlaisiltaan ja eroavat toisistaan muussakin kuin pituudessa, JES!
Tästä linkistä löytyy esimerkkejä:
http://www.youtube.com/watch?v=KpTvaAer1p8

Musiikit joita olen skyrim videoista kuullut on myös iso harppaus parempaan suuntaan, näppini oikein kipeytyvät kun en pääse jo nakuttamaan boxin ohjainta! Harmi vain että pitää pitää pelivuoroja miehen kanssa kun eihän tuota varmasti pysty laskemaan käsistään. Toivottavasti ei tule perheriitaa...
On myös loistavaa että se ilmestyy juuri viikonlopuksi niin me kaikki fantasia nördet saadaan ottaa heti kaikki irti oikein ajan kanssa. No, ehkä isänpäivä rokottaa muutaman tunnin peliaikaa mutta koetanm psyykata itseäni kestämään eroa pelistä jota en ole vielä edes pelannut.(lol)

Täällä me tulemme viettämääm aikaa useita kymmeniä, ei vaan satoja tunteja. Uusien ja taas uusien hahmojen ja seikkailujen parissa! Kyllä eskapismi on sitten mukava harrastus.

Hyvää ja onnellista Skyrimin odotusta kaikille

Ei kommentteja: